Въвежда се временна организация на движението

Във връзка с изпълнението на „Интегриран воден проект на агломерация Смолян“, съгласно договорните условия на ФИДИК-Червена книга, от 24.10 до 28.10.2022г. се въвежда временна организация на движението по улица „Димитър Благоев“.

Прочети повече

СЪОБЩЕНИЕ

Във връзка с изпълнението на „Интегриран воден проект на агломерация Смолян“, съгласно договорните условия на ФИДИК-Червена книга, от 23.08.2022 г. /вторник/ в района на бул. „България“ № 43 /паркинга на Пощенска банка/ ще се извършват строително ремонтни дейности.

Прочети повече

Актуален списък на улиците с нарушена настилка, които предстои да бъдат асфалтирани

"Водоснабдяване и канализация" ЕООД Смолян уведомява жителите на град Смолян, че започна работа по възстановяване на пътната настилка, нарушена по време на изпълнението на "Интегриран воден проект на агломерация – гр. Смолян". Във връзка със зачестили запитвания от граждани, от фирмата изпълнител предоставиха списък на улиците, който ежедневно се актуализира.

Прочети повече

Съобщение за затруднено движение по улица "Гимназиална"

Във връзка с изпълнението на „Интегриран воден проект на агломерация Смолян“, съгласно договорните условия на ФИДИК - Червена книга, от 17.06.2022 г. /петък/ по улица „Гимназиална“ ще се извършват строителни дейности, свързани с възстановяване на пътната настилка.

Прочети повече

Започват дейностите по изпълнението на втората част от Водния проект в Смолян

„Водоснабдяване и Канализация“ ЕООД Смолян уведомява жителите на град Смолян, че започва строителството на водопроводи по втората част от изпълняващия се „Интегриран воден проект“, съгласно договорните условия по ФИДИК – Жълта книга. За периода 13 – 17 юни ще се извършват строителни дейности по следните улици в кв. Каптажа:

Прочети повече